به گزارش مشرق، شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی از افزایش موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی خبر داد. یک کارشناس در گفتگو با سی ان ان اعلام کرد شیوع کرونا تأثیر زیادی در افزایش موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی داشته است.
گزارش منتشر شده توسط وزارت دفاع آمریکا نشان دهنده افزایش قابل توجه موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی طی سالهای اخیر است. بر اساس این داده ها، موارد خودکشی در میان نظامیان فعال آمریکایی بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰, ۴۱ درصد افزایش داشته است. موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی تنها در سال ۲۰۲۰ با افزایش ۹.۱ درصدی مواجه شد. همچنین این گزارش نشان میدهد موارد خودکشی در میان اعضای ذخیره ارتش آمریکا طی سال گذشته ۱۹.۲ درصد افزایش داشته است. موارد خودکشی در میان اعضای گارد ملی آمریکا نیز با افزایش حدود ۳۲ درصدی مواجه شد. سال گذشته ۵۸۰ تن از نظامیان آمریکایی در نتیجه خودکشی جانشان را از دست دادند.
مجری برنامه سپس در این باره با ژنرال بازنشسته جیمز اسپایدر مارکس کارشناس مسائل سیاسی گفتگو کرد و گفت: شما بهترین کسی هستید که میتوانید در ارتباط با این موضوع صحبت کنید. موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی در سال گذشته ۹.۱ درصد افزایش داشت. گفته میشود شاید شیوع این همه گیری در این موضوع نقش داشته است. نظر شما در این باره چیست؟
مارکس در پاسخ گفت: "فکر میکنم شیوع این همه گیری تأثیر قابل توجهی بر این موضوع داشته است، زیرا ارتش آمریکا سال گذشته به شدت تحت قرنطینه قرار داشت و میتوان گفت در اغلب موارد نظامیان آمریکایی در شرایط استقرار قرار دارند هر چند که تعداد نظامیان آمریکایی مستقر در مکانهای درگیری و همچنین در دیگر کشورها با کاهش مواجه شده است. اما سطح آموزش را همچنان باید حفظ کرد. تنها دلیل وجود ارتش این است که ما میخواهیم آماده باشیم تا اطمینان حاصل کنیم سربازان، ملوانان و تفنگداران و اعضای نیروی هوایی در هر لحظه میتوانند وظایف خود را انجام دهند. این اقدام مستلزم در پیش گرفتن فرآیندهای آموزشی گسترده و همچنین کسب آمادگی جسمانی است.
وی در ادامه افزود: بنابراین، زمانی که شاهد شیوع یک همه گیری هستیم در واقع شاهد قرنطینه هستیم. فکر میکنم شیوع این همه گیری نقش مهمی در افزایش موارد خودکشی در میان نظامیان آمریکایی داشته است. همچنین فکر میکنم در ارتباط با اولویتهای ما در زمینه فرایند عضو گیری نیز باید یک سری اقداماتی انجام شود و ما باید این زنان و مردانی را که میخواهند به کشور خدمت کنند و در ارتش حضور داشته باشند، از نظر روانی هم مورد بررسی قرار دهیم.
بیاید صریح باشیم. تنها ۳۰ درصد از این افراد صلاحیت حضور در ارتش را دارند، زیرا مسائل اجتماعی و یک سری مسائل مرتبط با وضعیت سلامتی این افراد وجود دارد. یک سری مسائل در ارتباط با چاقی و حقوقی و تحصیلی وجود دارد و این در حالی است که نیازی نیست آنها از استانداردهای کافی در این زمینه برخوردار باشند؛ بنابراین میتوان گفت تنها شماری از افراد گزینش شده میتوانند وارد ارتش شوند و از آنجایی که تعداد این افراد به شدت پایین است، ما باید فرایند عضو گیری را مورد بررسی قرار دهیم. مشاهده این گزارش نشان میدهد یک فاجعه واقعی در حال روی دادن است. "